Följ INUstyr AB

Pressmeddelanden Visa alla 5 träffar

Fossilfritt energiprojekt i Göteborg - ”Det är framtiden”

Fossilfritt energiprojekt i Göteborg - ”Det är framtiden”

Pressmeddelanden   •   Jan 30, 2019 16:53 CET

Fossilfritt energiprojekt i Göteborg - ”Det är framtiden” Campus Chalmers Johanneberg agerar testbädd för framtidens smarta energibalansstyrningar. Forsknings- och innovationsprojektet FED pågår för att i liten skala utveckla system som i längden kan spara energi och jämna ut energiförbrukningar i hela stadsdelar och städer.

Nytt styrsystem ska minska miljöpåverkan från tvättstugor

Nytt styrsystem ska minska miljöpåverkan från tvättstugor

Pressmeddelanden   •   Sep 04, 2018 10:33 CEST

INUstyr och Fastsens AB lanserar ett integrerat styrsystem för åtta tvättstugor i AB Bostäders fastigheter i Borås. Systemet mäter antalet tvättar varje hyresgäst gör och de debiteras med en fast kostnad för varje tvättat program.

INU expanderar i södra Sverige

Pressmeddelanden   •   Jan 23, 2018 19:42 CET

​INU etablerar sig i södra Sverige tillsammans med tre välkända profiler i styrbranschen, Stig-Olow Olséen, Tobias Isaksson och Mikael Forsberg.

INUstyr breddar sig och utökar med ett nytt styrsystem

INUstyr breddar sig och utökar med ett nytt styrsystem

Pressmeddelanden   •   Nov 01, 2017 07:00 CET

INUstyr utvecklar sin produktlinje och presenterar nyheten INU-VAV. Ett styrsystem för behovsstyrd ventilation som är både kostnadseffektivt, lätt att integrera och flexibelt. – INU-VAV minskar energiåtgången genom att mäta kvaliteten i lokalerna och anpassa luftmängden efter den omsättning som behövs. Vi kan minska flödet utan att försämra klimatet, säger Mikael Mangs Edvardsson.